Kuvassa O.S.S.Y tykistöpitäjän museotykin luona. Tuolloin RUK:sta tullut kenttätykistöpatterin päällikkö vänrikki Tero Eronen ampui lähtölaukauksen yrittäjyydelle. On muuten aika järisyttävää ampua Tampellan 155K74 tykillä (ei kuvassa), kun pelkkä ammus painaa 43,6kg.

2020 on monin tavoin erikoinen vuosi COVID-19 takia. Itselläni se on vuosijuhlien vuosi monellakin tapaa. Käyn tässä pari esimerkkiä läpi.


Blogin 5. vuosijuhla. 5 vuotta sitten aloin kirjoitella laiskasti tätä blogia ja niin teen edelleenkin, kun vain töiltäni ehdin. Perheellisenä yrittäjänä ja päiväkoti-ikäisten lasten isänä minulla on harvoin aikaa notkua netissä. Yllättävän paljon kiinnostuneita lukijoita löytyy edelleenkin, vaikka ”rock-tähden” -vuosista on jo aikaa. Lukijatilastoja ja IP-osoitteita tarkastellessa kiinnostuneita löytyy ympäri Suomea ja maailmaa. Toki mainostuloja saisi olla enemmänkin. (Osta mainostilaa ;))
Toinen juhlavuosi on olla yrittäjänä 30 vuotta!
Aloitin yrittäjänä 30v. sitten. Tietenkin alussa jännitti, kuinka pärjään tai uskallanko heittäytyä ja olla ”oman onneni seppä”. Toki bändeissä soittaminenkin on ollut tavallaan yrittäjänä oloa. Bändeissä on tärkeää löytää se oma tiimi, joka ”soittaa hyvin yhteen”. Niinhän se on yrityksissäkin. Työ tai yrittäminen on parasta, kun se ei tunnu ainoastaan työltä, vaan on antoisaa ja antaa jotain enemmän, kuin pelkän toimeentulon.
Bändi- ja yrittäjyysajoilta olen saanut hienoja elämänkokemuksia, uskomattomia seikkailuja ja mikä tärkeintä, hyviä ystäviä ja paljon kavereita. Bändi aikoina ei ollut niin väliä saiko siitä toimeentulon, mutta yrittäjänä toimiessa se on ollut myös taloudellisesti palkitsevaa. Kovasta työstä ja riskinotosta pitääkin palkita hyvin, että sitä jaksaa vuodesta toiseen – 30 vuotta 🙂

Rok rok rok :DDD katso myös minun Youtube kanava. https://www.youtube.com/watch?v=VWRK_T4JzWU&ab_channel=TeroEronen