All rights reserved (c) on this site

Olen toiminut lukion ja armeijan jälkeen muutaman vuoden musiikki-busineksessä. Välillä opiskelin Joensuun Yliopistossa. Sieltä siirryin luontevasti yrittäjäksi ohjelmatoimistoalalle. Siinä sivussa julkaisin Itä-Suomessa City-lehteä. Lisäksi olen pitänyt mm. musiikkikauppaa ja yökerhoa. Markkinointi- ja tapahtumien järjestäminen on ollut myös lähellä sydäntäni. Yhtiöni järjesti terveys-, rakennus- ja muita messutapahtumia eripuolilla Suomea.

2000-luvun alussa aloitin osake- ja kiinteistösijoittamisen ja kiinteistönkehitystyön. Bloggaan aina silloin tällöin omista kokemuksistani esim. asunto-osakeyhtiön osakkeenomistajan näkökulmasta, kun ehdin tai vastaan tulee joku mielenkiintoinen aihe.

Politiikka on myös aina kiinnostanut minua. Olen aidosti ja rehellisesti talous-oikeistolainen (en kuitenkaan virkamies-oikeistolainen fasisti tai globalisti) ja työtätekevän keskiluokan ja pääoman puolella. On mahtavaa olla kapitalisti. On myös ikävää olla kapitalisti, kun vasemmisto haluaa varastaa sinun kovalla työllä tehdyt rahat ja omaisuuden.  Globalisti-oikeisto taas haluaa viedä sinun rahat ulkomaille. Kuka puolustaa tällä hetkellä suomalaista veronmaksajaa? Ei kukaan. Suomeen pitäisikin saada kunnon oikeistopuolue, joka ei punaviherrä tai ole kiihkoilija tai globalisti.

Toivon myös, että ilmasto muuttuisi lämpimämmäksi, että säästäisimme lämmitys- ja aurauskustannuksissa ja kasvukausi olisi pitempi. Se olisi suuri etu Suomelle ja suomalaisille. Pyydän kaikkia liittymään ilmastonlämmitystalkoisiin 🙂

Ihmisoikeudet kiinnostavat myös. Suomen valtio on saanut toistuvasti huomautuksia ihmisoikeusrikkomuksista. Miksi niistä vastuussa olevia virkamiehiä ei ole saatettu rikosoikeudelliseen vastuuseen?